Floraria Eclipse Twitter Floraria Eclipse Facebook Floraria Eclipse Yahoo Floraria Eclipse Blog
Bine ati venit, vă puteti autentifica sau crea un cont.

Aspecte Legale

Ţinta noastră este să livrăm cele mai proaspete şi mai frumoase flori şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca livrarea comandată de dumneavoastră să se transforme într-un moment cu adevărat special pentru destinatar. Vă invităm să citiţi informaţiile cuprinse în aceasta secţiune pentru a vă familiariza cu politicile noastre legate de confidenţialitate, substituire, livrare şi plată. în cazul în care aveţi nevoie de informaţii aprofundate vă rugăm să ne contactaţi în orice moment.

Politica de confidenţialitate.

Informaţiile pe care le adăugaţi comenzii dumneavoastră sunt confidenţiale şi nu vor fi comunicate către terţi. Acestea includ numele, adresa, numărul de telefon, adresa e-mail şi informaţiile despre destinatar. Numele destinatarului, adresa şi mesajul de transmis către acesta sunt comunicate doar societăţii de curierat şi designerului ce va procesa comanda. Nici o copie a comenzilor nu va fi salvată pe serverul nostru. Toate informaţiile introduse on-line au ca scop unic procesarea comenzii dumneavoastră. Nu folosim informaţiile introduse pentru a solicita viitoare colaborări din partea dumneavoastră. Ocazional vă vom trimite un e-mail cu noutăţi despre noi doar cu permisiunea dumneavoastră. Dupa efectuarea plăţii veţi fi contactat doar pentru confirmarea livrării comenzii dumneavoastră sau pentru explicaţii suplimentare în ceea ce priveşte adresa destinatarului.

Floridinneamt.ro nu promoveaza SPAM-ul, nu va comercializa, face schimb, sau oferi adresele e-mail obtinute prin intermediul acestui site. In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayPal (cel mai sigur si popular procesator online din lume) si Gecad E-Payment iar FloriBucuresti.net nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Politica de substituire.

Aranjamentele florale şi buchetele prezentate pe site-ul nostru sunt create pe parcursul unui anumit sezon. Ocazional, o anumită culoare sau tip de floare poate să nu fie disponibilă pentru livrare. In acest caz se va face o substituire cu o altă culoare sau cu o floare similară, echivalentă ca preţ şi valoare estetica. Vazele, vasele, accesoriile pentru ambalaj pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site. În aceste cazuri vom menţine linia, stilul, culorile, mărimea, forma şi aspectul general pentru aranjamentul floral sau buchetul ales.

 

 Garanţia noastră.

Echipa Floridinneamt.ro lucrează pentru crearea şi întreţinerea unei relaţii de lungă durată cu clienţii noştri şi de aceea suntem bucuroşi să vă oferim satisfacţia calităţii, ca şi garanţie pentru produsele şi serviciile efectuate în interesul dumneavoastră. Scopul nostru este satisfacerea deplină a clienţilor noştri. Apreciem faptul că dumneavoastră aţi ales să lucraţi cu noi în acest domeniu şi vom munci din greu să devenim unica dumneavoastră soluţie în ceea ce priveşte livrarea florilor oriunde în România.

 

Trimiterea florilor cu ajutorul Floridinneamt.roeste 100% sigura.

Prin plasarea comenzii, declaraţi ca sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile descrise în această secţiune.

Floraria Eclipse © 2009 - 2019
Toate drepturile rezervate.
Realizat de Rainbowebsite.com

Protectia consumatorilor - ANPC