Floraria Eclipse Twitter Floraria Eclipse Facebook Floraria Eclipse Yahoo Floraria Eclipse Blog
Bine ati venit, vă puteti autentifica sau crea un cont.

Despre Rosebag

 

 

 

INOVATOR

Ce ai spune daca, in loc sa faci cadou doar un trandafir, i-ai oferi trei trandafiri  intr-un ambalaj unic, ce se muleaza perfect pe ideile ultimelor  tendinte in viziunea cadourilor?

Acum, persoana iubita, sau draga/apropiata tie, poate fi mai  multumita/fericita si mult mai incantata  datorita unui produs ce combina eleganta  si creativitatea cu simtul estetic si nooconformist!

O idee deosebita , un singur cuvant,un singur cadou, un singur produse : Rosebag!

Rosebag este prin destinatie ambalajul elegant care invaluie un singur trandafir, ca si simbol al rafinamentului, dragostei si calitatii. Rosebag iti ajuta clientul sa faca impresia cea mai buna, cu orice ocazie, fiind un cadou frumos si plin de semnificatii.

 

Este un produs unic, un cadou special care combina dragostea cu rafinamentul. Rosebag este destinata pentru a darui un singur fir trandafir, atunci cand vrei sa spui te iubesc, sa multumesti sau sa transmiti un mesaj de felicitare. 

 
Rosebag are 85 cm lungime, 10 cm latime si 10 cm inaltime si se remarca nu numai prin dimensiuni, dar si prin calitate si stil. Panglica este din satin, iar mesajul "Te iubesc" este in relief.

 

Floraria Eclipse © 2009 - 2019
Toate drepturile rezervate.
Realizat de Rainbowebsite.com

Protectia consumatorilor - ANPC